Post by toipaneleki on Feb 19, 2022 14:53:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Fest :vaření hry ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Fest :vaření hry IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ neomezený hack bodů ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Fest :vaření hry 2022 version ▞▞▞
Po dokončení první restaurace se nemůžete pohnout vpřed bez nákupu drahokamů
Kéž bych tomu mohl dát 0 hvězdiček. Chcete-li upgradovat základní věci, musíte si koupit diamanty a také musíte koupit stovky diamantů, abyste mohli otevřít další restaurace. Neztrácejte čas a peníze na tuto hru.
Knife Hit Arcade lzm
Zobrazuje se příliš mnoho reklam
Je těžké získat diamanty potřebné k upgradu, pokud za ně nejste ochotni zaplatit. Je to ale zábavná hra.
je to velmi autobus, miluji to, ale je těžké získat diamanty a mnoho věcí nelze upgradovat. Myslím, že byste měli tuto hru trochu zlepšit. Ale i tak to miluji. Tohle je nejlepší hra, kterou jsem kdy v životě měl. Ve skutečnosti nehraju hry na vaření, ale stahuji si to jen pro zábavu, ale jsem na hrách na vaření závislý, protože je to velká výzva. Moc se mi líbí, děkuji za vytvoření této hry.
Líbí se mi hra, kromě reklam, které se neustále objevují a proč potřebujeme sledovat deset reklam, jen abychom dostali jeden diamant zdarma, jeden diamant zdarma ?..... I un instalaci této aplikace nyní jeho ludacris.
dostat se na úroveň 7 a poté požádáni o hodnocení, udělejte to, ale neopustíte obrazovku hodnocení
OK
Rád si hraji s podáváním jídla, ale tato hra je prostě příliš chamtivá na peníze. Sotva existují způsoby, jak získat diamanty zdarma a k otevření každé úrovně potřebujete velké množství. Bylo by hezké, že jsme dostali určitý počet hvězd, abychom otevřeli novou úroveň. Něco takového. Koupil jsem dvě úrovně a byly velmi zklamáním, velmi pomalé a potřebovaly ještě více diamantů. Hra potřebuje reorganizovat hru. Více zábavy s menšími potřebami diamantů, dokonce i s upgrady. Je toho prostě moc.
samotná hra je zábavná, ale k postupu potřebujete drahokamy, které se v této hře vydělávají velmi VZÁCNĚ, pokud neutratíte peníze. Reklamy po každé úrovni!
Je to tak šílená hra, kterou jsem miloval. Toto je nejrychlejší hra všech dob, udělejte ji prosím, protože můžeme hrát online a dělat výzvy s přáteli.
Byl to zábavný a radostný zážitek, který se mi opravdu líbí a užívám si hraní této zábavné a strategické hry, která je zábavná a spousty zábavy, vás zaměstná, protože hodně vaříte a obsluhujete lidi, když si objednávají jídlo!
Dobrý
Tááák pomalé a nudné, když projdete úrovní, slyšíte jen ohňostroj a zmínil jsem se, že je to pomalá hra. Tvůrci této hry by měli opravit tyto chyby
K otevření nové restaurace potřebujeme drahokamy, ale neexistuje způsob, jak drahokamy vydělat, takže jak můžeme otevřít novou restauraci a drahokamy, které vyděláme, se používají k upgradu kuchyňského vybavení, takže si myslím, že byste to měli odstranit, ale tato hra je nakonec úžasná
Právě jsem si hru stáhl. Rád posílám položky klepnutím, ale bohužel se zdá, že vývojáři hry mimořádně ztížili získání fialových diamantů pro pomoc s upgrady na rozdíl od některých vašich jiných konkurentů
Je to zajímavá hra, kterou moje dcera používala, hrát a plynout čas v této aplikaci, která se nyní zajímala o její vaření, takže hra osvěžující mozek
Hra má reklamu po každém šíleném levelu, to je opravdu nepříjemné. Také vám hra neumožňuje vydělat více drahokamů, ale má vysokou cenu drahokamů za každý upgrade. Po 40 úrovních odinstaluji, nemám trpělivost, abych věděl, kolik reklam budu muset vidět, abych hru dokončil...
Pěkná hra, ale ten diamant je tak těžké najít
Skvělé, ale spuštění nové hry stálo příliš mnoho drahokamů, takže jsem odinstaloval
Hra se mi líbí, ale po prvních 5 úrovních je nemožné získat 3 hvězdičky bez ohledu na to, zda jste skončili předtím, než obsloužíte zákazníky a udělali jste tak, aniž by museli dlouho čekat!
Je to zajímavá hra, ale hrál jsem pouze jednu úroveň, protože potřebuji hodně drahokamů, abych se dostal na další úroveň, a ty samé drahokamy je tak těžké vydělat. To znamená, že musím zaplatit, abych se dostal do další úrovně. Takže hru mažu, protože požadovaných drahokamů je příliš mnoho a já jsem dokončil hru na úrovni 1, takže ahoj!
ano, je to zábavné a návykové, ALE můžete přejít do další restaurace, aniž byste kupovali drahokamy. Drahokamy, které získáte, nevydrží, protože každý upgrade vyžaduje drahokamy a hodně. Nevadí mi každou chvíli kupovat drahokamy, ale abyste mohli hrát dál, potřebujete za sebou banku. Umožněte nám alespoň vydělávat drahokamy a také jejich nákupem. Kromě toho bych opravdu rád pokračoval ve hře, ale zatím jsem mimo!
reklamy příliš často
Aktualizujte prosím grafiku restaurací „ve hře“, vypadá špatně a je rozmazaná.
Hra se nedá stáhnout kvůli problému se sítí
hra se mi moc líbí. ale můj problém je, když jsem dokončil jednu restauraci, jak mohu odemknout další. jak mohu získat diamanty. Řekni mi to..
Cooking Fest : Cooking Games Arcade tmyh
pozdní odpověď, když hraji hru, malá ikona a také obtížné získat coin pro aktualizaci stroje a také nízká pravděpodobnost získání drahokamu!tato hra naprosto plýtvá mým časem!
bavilo se hraním, ale nemohl jsem získat drahokamy
Hra se mi líbí, ale nelíbí se mi příliš mnoho reklam
Právě jsem začal, ale bez diamantů již nelze provádět žádné upgrady, což stojí peníze!! stejně jako hra
Pěkné, ale potřebuje příliš mnoho diamantů pro otevření další úrovně. Shd stačí otevřít zdarma pro dosažený počet hvězdiček.
Cooking Fest: Madlavningsspil Arkade spnr
Cooking Fest: Madlavningsspil Arkade cbio
Opravdu říkám, že tato hra je fantastická. Ale jediný problém je v tom, že diamanty. Je příliš těžké sbírat diamanty pro novou restauraci. Doufám, že ve hře brzy dojde k nějakým změnám. A ostatní věci jsou v pořádku. Pokud ve hře dojde k nějakým změnám, ohodnotil bych tuto hru 5 hvězdičkami a řekl bych každému z přátel, aby si tuto hru stáhl a ohodnotil ji 5 hvězdičkami. Děkuju!
Miluju hru.. Ale dokončil jsem první restauraci. Až do úrovně 40, ale teď se to zaseklo a neotevře další restauraci. Prosím opravit. Než to odinstaluji. Je to velmi vzrušující hra, pokud mohu plánovat všechny úrovně. Prosím opravit!
Má omezené a určité úrovně, které mají chyby a má omezené způsoby, jak získat diamanty...
Tuto hru jsem si vzal mnohokrát a hrál, ale tentokrát to byla nejhorší hra, vaření trvalo dlouho Nesnáším tuto hru, myslím tuto aktualizaci 😡😡
Příliš drahé, téměř okamžitě, musíte si koupit diamanty, abyste upgradovali zařízení, a pokud projdete všemi 40 úrovněmi, abyste se přesunuli do nové restaurace, potřebujete další diamanty!
Dobře, takže jsem si tuto aplikaci stáhl dnes odpoledne a opravdu se mi líbila, ale musel jsem ji odinstalovat a nainstalovat znovu, protože přestala fungovat, vlastně nevím, jestli to byl problém mého telefonu nebo aplikace. Ale opravdu doufám, že to není z aplikace, protože ji opravdu miluji
Grafika hry byla zatím dobrá, předpokládám, že bude zábavná, ale měřič trpělivosti je také trochu příliš rychlý. Měl jsem tuto hru hrát tak dlouho, ale musel jsem ji odinstalovat, PŘÍLIŠ MNOHO REKLAMY.
Hry jsou velmi návykové, ale je těžké získat diamant, abyste si otevřeli další obchod, takže si ho musíte koupit za vlastní peníze, to je nejjednodušší způsob.
Ahoj týme, proč jsi tolik zvýšil náklady na kuchyňské potřeby, restaurace, drahokamy. Příklad zmrzlinové restaurace byly mince plus 20 drahokamů, nyní jsou to mince plus 200 drahokamů, proč tak strmé? Náklady na nákup 13 restaurací jsou 3400 drahokamů plus náklady na upgrady, což je příliš mnoho na to, abych to odinstaloval.
potřebuje více boostů a ne tak oddělené v úrovních. a ne ty, které si musíte koupit. dát něco víc do práce.
Bez internetu nemůžete sbírat diamanty a mince zdarma, ale hra je dobrá a také ji miluji
Jakmile dokončíte všechny úrovně jedné kuchyně, nemůžete jít do jiné, pokud za to nezaplatíte. Vaše diamanty nebude možné pokrýt náklady a budete si muset nějaké koupit prostřednictvím nákupů aplikací.
Pokaždé, když si něco koupím, zboží jsem nikdy nedostal. Také když se říká, že váš cíl je 250 a já dostanu 450, nikdy nedostanu hvězdičky, abych se mohl posunout na další úroveň
Nevypadá dobře, špatná grafika.
Kdybych chtěl platit velké sumy peněz, neutratili by se za tohle. Žádný způsob, jak získat více než 7-8 drahokamů zdarma...ikona „nabídky“ mě stále přesouvá ke zprávě „Chyba sítě“. Odinstalace se nevyplatí...
Cooking Fest : szakács játékok Árkádjátékok kcrj
toto je freegame a v této hře máme spoustu úrovní, prostě si rád hraju dost je to zdarma ke stažení nainstalujte to zdarma a víte, že v každé hře máme reklamy, pokud se mi líbí, proto této dávám pět hvězdiček hra a pokaždé, když si přijdu zahrát tuto hru, je to úžasné, zakryje moje nálady, kdybych byl naštvaný Sad Šťastný to pokryje Líbí se mi to prostě se mi líbí 🎮▶📱🇮🇳💙🤗