Post by toipaneleki on Feb 19, 2022 15:02:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Merge Plane Robots - Idle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мами бъг издръжливост ▞▞▞
▞▞▞ Merge Plane Robots - Idle Game 2022 version ▞▞▞
Merge Plane Robots - Idle Game Gelegenheitsspiele hvv
Тази игра е наистина забавна и е много забавно сливане и много ми харесва, но си пожелах и нови куестове
Лесен за работа
Това е добро забавление и когато започнете за първи път, те ви помагат колкото е възможно повече
Е, това е доста готина игра, но когато се върнах, 8-мият ми робот се рестартира
Минуси: * Таблото с лидери е фалшиво. Резултатите от класациите продължават да се повишават, докато сте офлайн. Затруднява ме да се доверя на тази игра с истински пари. * Две посещения във фабриката без избор на надграждане на реклама принуждават реклама без награда за игра. Когато използвате фабриката, планирайте или да изберете надстройки на рекламите, или да излезете офлайн. Плюсове: * Основният геймплей е прост. Системата за надстройки е основна, а не gacha или lootboxes. Предпочитам неактивните игри да са прости и предвидими. * Рекламите не са натрапчиви. Никакви реклами не ме питаха за възраст или друга лична информация. * С изключение на една принудителна реклама, която споменах по-горе, рекламите дават избор да гледате или не и винаги дават награда за игра, ако гледате. * Изкуството и анимацията са добри. Всъщност изглежда като иконата и рекламни изображения. * Доста стабилен. Отнема часове активен геймплей преди забавяне или срив. Като цяло смятам, че това е една от най-добрите игри от този вид. Добър избор за играчи, които нямат нищо против да гледат много реклами в игра, поддържана от реклами.
Отначало беше забавно, но след като влязох в него, стана тетуза
Ddxg
Толкова много реклами. Някои са неволни.
Добра игра, хубава концепция, но разработчиците Защо трябва да обиждате играчите, като използвате ръка, за да ми кажете къде да щракна, въпреки че урокът свърши, в момента съм бесен, просто искам да проуча играта
Харесвам обединяващи роботи, защото можем да обединим всички роботи до всяко ниво
Добре е 😎
Страхотно
Мили Боже
Merge Plane Robots - Idle Game عمومی apyk
Аз дебел тази игра колеги
Ще прекарате повече време в щракване върху реклами, след което ще играете играта
Добра игра....моля, добавете още пътен exm 8 или какъвто и да е тип...просто включете 0 също отегчена....ако може, моля, накарайте играча да види робот n тип кола мисля, че ще бъде по-приятно за игра, ако може вижте ясно типа и спецификацията.... чака се следващата актуализация...tq
Това е като забавна игра с роботи. Това е като игра за магнат за сливане на автомобили със забавни роботи и игра за правене на роботи. Ще забавни игри. Като може би да направите забавна игра, която да играете или да играете с приятелите и семейството си и приятелите на сестрата и приятелите на брат си. И като добра страхотна история. И глупава игра.
Нека просто кажем, че не мога да играя играта повече, тя няма да ми позволи да си купя кола и казва, че трябва да гледам добавяне за умножаване на колите, така че да, тази игра е любезен боклук, Srry.
Merge Plane Robots - Idle Game Rekreacyjne jfzz
ужасно
Харесва ми, харесва ми как, когато слееш, е наистина страхотно Благодаря ти за страхотната игра
Наистина обичам тази игра много добре, препоръчвам ви да я вземете, роботите са толкова забавни за сливане и трансформиране
Това е хубава игра
добре
Не мога да спра да играя! Харесва ми това, което направи с robo no.3. Сладко е! Най-хубавото е.. Не знаех, че могат да се трансформират
Харесвам тази игра, защото мога да взема нови роботи
Препоръчвам Ви хет
Все още се учи, изглежда забавно и бързо
Нищо не може да ви спре и роботите се превръщат в коли.
Толкова е добър, обичам го дори като възрастен, децата ми го обичат там, този, който ми показа това ommmg толкова многооооо
Warplane Inc. Война & Самолеты Екшн ohs
Харесва ми!, напомня ми за Трансформърс!
Преместването е наистина странно, опитайте се да го поправите, благодаря
Забавно е да играете, когато сте надолу или когато ви е скучно или е по-добра игра за игра, но можете да спечелите пари от тази, вижте какви роботи се събират, когато се съберат, но мисля, че всъщност е забавно, защото роботът и те всеки робот, който получавате и навсякъде до вас комбинирайте всеки ред от по-охладителя от следващия, така че на мен ми харесва и се надявам други хора, които харесват това
Когато се слеят, изглежда страхотно!!!!
Много релаксираща и забавна за игра препоръчвам
Първоначално имаше смисъл да купувате роботи, рекламата винаги изскача и ако я докоснете, тя казва, че няма реклама, това е много досадно
ОБИЧАМ ГО
По принцип трансформатори на верига NASCAR, които могат да комбинират.
Джошуа дърво kjncygj6 I
Тази игра вече е забавна и току-що я получих днес! Нищо особено, все пак ще му дам пет звезди!🙂🙂
👍
Merge Plane Robots - Idle Game Casual ery
Роботите са сладки, но аз мразя detorel
Обичам роботи
Готино