Post by erleezhallfecma on Mar 5, 2022 11:12:33 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Jungle Marble Blast IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hile kodu üreteci paraları ▞▞▞
▞▞▞ Jungle Marble Blast 2022 version ▞▞▞
Eğlenceli ama birçok reklam için YOL. O kadar da kötü olmazdı ama her oyundan sonra bir reklam çıkıyor.
En son güncellemede o kadar çok hata var ki artık eğlenceli değil
Bir jeton aldım ama henüz jetonlarım gelmedi ve para ödendi.
Türkçesi yoksa oynanmaz.
Kullanışlıdır ve stresi öldürür
Çok iyi stres atıcı bir oyun tebrikler
v2.9.8 Güncellemesi - Reklamlar oynatılmayacak, bu nedenle ücretsiz içerikler kullanılamıyor. Lütfen düzelt!!! 26.12.2021 Reklamlar iğrenç ama oyun eski zamanların favorisi. 08/2020
Bu oyunu oynamaktan gerçekten zevk alıyorum. Kocam PS4'ünü oynamaya başladığında telefonumda Jungle Marble Blast oynuyorum. Aynı zamanda iyi bir rekabet oyunu. Kocam ve ben rekabetçi olmayı seviyoruz ve bu da oyunlarımızdan biri. Önde ben varım : ) Elimden geldiğince öne geçiyorum çünkü o etapların bazıları çok zorlu ama onu heyecanlı kılan da bu. Bazı aşamalarda kalbim sıkışıyor, sonra anlıyorum ki bu sadece bir oyun 😂. Jungle Marble Blast harika bir oyun.
Jungle Marble Blast عمومی bbm
Zamana karşı ateş etmenin zorluğunu seviyorum. Zorlayıcı, rahatlatıcı ve eğlencelidir. Teşekkürler!
güzelllxx
Sürekli çöküyor 😫 kafamı karıştırıyor !!! Seviyeye iyi başlıyorsunuz, sonra aniden dondu, silinmeye çok yaklaştı !!! Ayrıca neden 1 seferde 2 can alıyor
Oyunu çalıştırdım ama oyunken islam dinine kötü bir mesajdan büyük oyun yapımcıları islam dinine karşı!!!
Bu oyunu gerçekten seviyorum. Daha önce buna benzer bir oyun oynuyordum. Bu oyunu daha önce sadece bir kez oynadım ve bunu da bir o kadar beğendim.
Bu oyunu farklı bir cihazda oynadım ve çok sevdim. Bu özel uygulama oyununda yeniyim ama herhangi bir yerde bekleyen herkes için iyi olacağını düşünüyorum. Oyun yapımcılarına teşekkürler. Çünkü bekleyenlere yardımcı oluyor. Taşımaya devam edin ?$#@$$$$$$!!!!!! Seni seviyorum.
Çok beğendim. Benzeri pek çok oyun oynamıştım. Keşke türkçe dil de olsa.
güzel oyun
Harika oyun Harika...Şahane bir oyun
Çok güzel bı oyun ben onu yazan kişi babaannesiin torunu çok beğeniyoruz babaannemle
Çok bağımlı!! Hızımı düşürmem gerekiyor. Oynarken ve reklamda çökmesine ekstra yardım almak için bir reklam izlemek istiyorum. Son 2 günde en az 6 kez oldu. Lütfen bunu düzeltin. Tüm oyunumu çökertiyor!!
Jungle Marble Blast Rekreacyjne dkk
Bubble Pop! Puzzle Game Legend Puzzle tbe
Reklamlardan oyun oynanmıyor
iyi bir oyun ama reklamlar zincirden çıktı
Son güncelleme oyunu mahvetti. Çift tıklama yok mu? Niye ya?
Siz insanlar tutarlı olursanız, bu çok daha iyi bir oyun olurdu. Para harcamadan daha yüksek seviyelere geçilememesi ve sonra aynı şeyleri gözden geçirmeye veya kaldırmaya devam etmeniz saçma bir şekilde aptalca, böylece harcanan para iki kat israf olur.
Bu oyunu çok seviyorum. Oynamak için reklamları koymam yeterli. Üzgünüm çünkü oyun 7. gün orman patlamamı aldı. Claim veya X2'ye basmak arasında bir seçeneğim vardı. Hangi X2'yi tıkladım. Oyun dondu ve aldı. Bu, bu oyunun düzenli olarak donmasıyla, hayatınızı veya kazanabileceğiniz iyi bir oyunu kaybetmenize neden olan devam eden bir sorundu.
Bu oyun güzel ama saati yendikten sonra çok stresli bir oyun buluyorum. Keşke bazı vücutlar böyle bir oyun yapsa, burada saati yenmek için oynayabilirsin ve sadece eğlence için oynayabilirsin ama henüz hiçbir geliştirici yapmadı bu sadece birbirlerini kopyalıyorlar
reklamı (hediye) izlerken hala sorunlu. oyun reklamsız donuyor ve yeniden başlatılması gerekiyor. Bunun halledildiğini düşündüm. son güncellemeden önce kaldırdım, sonra güncellemeyle düzeldiğini söylediğin yeri gördüm, bu yüzden oyunu tekrar kurdum....bu beni baştan başlattı..eğiticiyle....bir süreliğine iyiydi ama sorun reklamlar yeniden başladı .... diğer her oyun hakkında. Bu oyunu gerçekten seviyorum ama yeniden başlatmaktan bıktım. 😒
Oyun Güzel, bir şekilde bunun yapımcıları, ara vermeniz gerektiğinde bir kapatma düğmesi koymayı unutmuş görünüyor (bu, Uygulamanın arka planda açık kalmasına ve telefonunuzun pilinin bitmesine neden oluyor). Köşedeki o ünlü X ile kapatmak istediğinizde bile, tüm oyunu değil, bir sekmeyi kapatmak için iki kez daha fazla dan tuşuna basmanız gerekir. Yapıcı ayrılmanızı istemiyor gibi. Diğer benzer Uygulamaları kontrol edip göreceğim. Ama genel olarak güzel bir oyun
harika bir oyun, ilginizi çekmeye yetecek kadar zorlu bir oyun; ama çok zor değil.
Jungle Marble Blast სხვადასხვა wer
Harika oyun, eğlenceli, iyi grafikler, ancak sizden çalıyor. İki kez jeton satın aldı. Hiç güncellenmedi, hiç alınmadı. Satın alınanları kullanma seçeneği yok. Bu oyuna dikkat!
Biraz hileli geliyor, sandık kazanmak veya mini oyunlar oynamak istemiyorum, sadece bitene kadar diğer toplara ateş etmek istiyorum. Bunun orijinal olduğunu düşündüm, ama değil.
Çok ilginç ve şaşırtıcı bir oyun, ne kadar çok kazanırsanız, o kadar çok oynamak ve bir sonraki seviyeye geçmek istersiniz.
Bu oyun gerçekten eğlenceli ve eğlenceli.Daha bir saat önce oynamaya başladım, eski telefonumda bilye oyunları oynamama rağmen bu telefon daha yeni, daha büyük ekran ve daha iyi grafikler ve oyundan memnunum. Bir oyunu kısa bir süre oynadıktan sonra adil bir şekilde derecelendirmek zor olduğu için oyunda daha sonra bir derecelendirme talep etmek mümkün mü, belki de "şimdi değil, daha sonra" yazan bir seçenek veya düğme.
Renk körü seçeneği olsaydı bu oyunu çok severdim. Renkleri göremiyorum, oyunu kazanamıyor. ilk etapta ayarları bulmak kolay değildi. ama onları bulduktan sonra renkleri görebileceğim bir yerde yapma seçeneği yoktu. diapointing!
Jungle Marble Blast Rekreacyjne dkk
Jungle Marble Blast Dažādas spēles yzxd
Tüm 30 saniyelik reklamlar dışında oyun harika olurdu. Çok sık, çok fazla ve oyun için inanılmaz derecede yıkıcılar. 5 saniyelik veya 10 saniyelik reklamlarla yaşayabilirim. Ancak, bir oyun oturumu sırasında birçok kez 30 saniye beklemekle ilgili matematiği yapın... Evet, kaldıracağım.
Oyun surekli reklamların ön plana çıktığı ve geçilmediği için 1 yıldız
Çok fazla reklam.. 10 saniye oynatın ve 39 saniyelik bir reklam izleyin. eğlenceli bir oyunla sinir bozucu oluyor