Post by neuwrigywadnur on Mar 5, 2022 16:52:26 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Space shooter - Galaxy attack IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ кодує нескінченні кристали ▞▞▞
▞▞▞ Space shooter - Galaxy attack 2022 version ▞▞▞
Space shooter - Galaxy attack Παιχνίδια arcade zrfc
Супер!
Проблема збою через кожні 15 секунд вирішена шляхом видалення кешу космічного шутера.
Після натискання арени весь прогрес стирається
Гра закривається багато разів після завершення перегляду промо-фільму (100% до тих пір, поки на екрані не з’явиться x) за подвійні монети та/або за додаткову винагороду. Таким чином я переглянув понад 90 фільмів і не отримав обіцяних монет чи дорогоцінних каменів за ці фільми понад 90. Дуже дратує, коли це відбувається. Таким чином не вистачає щонайменше 400 тисяч монет і понад 150 дорогоцінних каменів, але ми закінчили рекламну акцію для розробників...
Класичний класик, який добре зроблений, розстріляти їх, але із занадто великою кількістю реклами
With classic free space games genre, old game with a new context, Space shooter: Galaxy attack puts you on fire with infinity space shooting
На вигляд ок.виглядає весело. Особисто мені не подобаються ігри, перевантажені додатками, тому це не на мій смак. Очікує видалення......
Завантажити Space shooter Для Android Від OneSoft Global PTE. LTD.
це весело, але покупки в додатку занадто дорогі
Так
Мені дуже подобається ця гра. якщо ви хочете завантажити цю гру, ви можете завантажити, тому що грати в цю гру дуже весело
Інтенсивна гра з великою кількістю дій. Бонусні ігри, багато способів оновлення. Дуже весело!
Мені подобається злиття кораблів, це весела гра, але мені знадобилося 2 тижні, щоб отримати злиття кораблів у моєму основному
Ну норм 👍👍
Реклама бере верх, а потім намагається змусити вас завантажити інші ігри. Грати в гру стає неможливо.
Завантажити пісню савичевої маяки. Скачати красиву ...
Ця гра в порядку, класичний жанр аркадної гри, який досить добре зроблений. Реклама не надто нав’язлива, але проблема полягає в дуже завищених цінах на кораблі з оплатою за перемогу, які, здавалося б, не можна розблокувати, граючи в гру. Ви заробляєте осколки, які спочатку я думав, що можуть розблокувати хороші кораблі; ні, це тільки UPGRADE кораблі, і ви можете розблокувати їх лише за платну валюту (ви можете заробляти крихітні суми безкоштовно, але вам потрібно накопичити сотні для хороших кораблів) або за 20 $ "угоди". 20 $ мікротранзакції...
Загалом чудово, але гра приносить гроші за перемогу, а ігровий процес досить важкий. Режим PVP — це буквально найважча річ, у яку ви коли-небудь грали. Я не розумію, як я маю ухилятися від цих сотень чи маленьких роботів, не маючи сили ультраінстинкту, тому я тримаюся від нього подалі, поки не оволодію ультраінстинктом. Редагувати: ТАКИЙ Ж РАНГ?! Я буквально так сильно сміюся. Що значить однаковий ранг? Мене, як залізу 5, зіставили з алмазом 3. А тепер скажіть мені, як це таке саме звання.
Реклама застряє, і дуже важко повернутися до гри.
Гра хороша, але чому ви змінили рівень boss 10? У відео на YouTube я бачив, що він був набагато легшим, зараз його неможливо пройти! Прохання посилити його при наступному оновленні Дякую!)
Мені дуже подобається ця гра. Я збирався поставити йому 5 зірок, але коли я піду на вищий рівень, вороги, з якими я борюся, приходять до космічного корабля, і я програю. Тому я поставив їй 4 зірки, але насправді це весела гра.🙂
Galaxy Attack: Space Shooter тому. Galaxy Attack: Alien Shooter
Класно
Весела гра, але 100% платите за перемогу, безсумнівно, вони дають вам предмети та покращують, якщо ви переглядаєте рекламу 25 годин на день. Але це все одно недостатньо, щоб бути конкурентоспроможним у будь-якому з PvP, також здається, що творці підтримують злом гри для отримання безкоштовних предметів. Якщо ви подивитеся на дошки лідерів подій тощо. І вони нічого не роблять з цим, доки творці не зроблять щось із це, не сприймайте гру серйозно і не витрачайте гроші
Космічний шутер Galaxy attack MOD APK ... Transmute: Galaxy Battle 1.2.95 Mod безкоштовні покупки. GCenter. WinWing: Space Shooter 2.0.1 Mod гроші. ІВІГАМИ.
хороші ігри.
Кращі космічні гри на Андроїд і IOS: баталії в. ... Galaxy Battleship · Space Shooter: Galaxy Attack · Space Expedition · Space Frontier · Odysseus Kosmos.
сама гра досить хороша....але OMG з рекламою MF 30-60 секунд. Я грав у це кілька днів, і гра чудова... якщо маркетингові спроби не припиняться, я миттєво видалю. перегляньте оголошення, щоб продовжити... добре... через 60 секунд я нарешті можу грати знову... зазвичай немає можливості пропустити через 5 секунд. реклама навіть не має відношення до жанру реальної гри, тому вам доведеться мати справу з хвилиною абсолютних невдач, яку ви навіть не подумаєте завантажити. виправити це і 5 ☆
Скажу, що я помітив, що деякі постріли, які призначені для ураження ворогів, проходять прямо наскрізь, помітив це на рівні каменів, коли той, через який він пройшов, мене вбив, я помітив, що ця гра іноді змушує вас померти і Це дуже обтяжує, все інше в порядку, але я буквально ненавиджу рівні смерті, особливо коли вони відбуваються занадто рано, тому ви не можете зробити F. Все про це..
Ігрушка бомба
Color Water Sort Puzzle Games معمایی xfl
64x64/chocolate-heretic.png ArcadeGame Game doom first person shooter vanilla GPL-2.0+ ... Copy music to your iPod, iPhone, MTP or mass-storage USB player.
Як і Галага, але на стероїдах. Подобається ігровий процес, але головний екран просто жахливий.
Гра весела на деякий час і добре розроблена, але незабаром старіє, тому що ви не платите. Ви не просунетеся набагато далі 20 рівня. Майже поставив дві зірки.
супер!!!
Гра раптово часто вилітає, і я насправді був дуже залежний від неї, тепер навіть не можу пройти через екран завантаження, щоб вона не вийшла з ладу
Кращі ігри про космос на Android без інтернету і з онлайн-режимом. ... Galaxy Battleship · Space Shooter: Galaxy Attack · Space Expedition · Space Frontier
Ааааа
First-person shooters never translate as well, though I’d happily have that ... I've got a part-time job can you have a gout attack while taking
чудова гра та графіка без нарікань
Codemasters выпустит новую часть Leisure Suit Larry в ...
Чорна п'ятниця на УкрБі - грандіозний розпродаж року!
Зміна оцінки з 5 зірок на 1. Гра тепер непридатна! Не відкриється! Вже два дні! Крім того, останні зміни – це лише спосіб змусити вас витратити більше грошей, щоб мати можливість покращувати кораблі! Тепер це весело лише для тих, у кого багато грошей.
Мені подобається гра, я оновив свій корабель до 25 рівня, а також придбав підтримку для лівого та правого боку. Навіть маючи ці багато речей, я не можу отримати 3 зірки на ветеранському рівні за 2-1, що дуже приємно. Насправді справа в тому, що я не побачив жодних змін, піднявши корабель до 25 рівня, витративши стільки монет, і навіть мені це нудно, оскільки гра не настільки зручна для користувачів, як я думаю. Це причина, по якій я збираюся видалити його. І немає відповідних рекомендацій.
ID додатку: invaders.os.galaxy.space.shooter.attack.classic. Ціна: Безкоштовно. Оновлено: 2021-12-30. Версія Android: 4.4 і вище. Українська мова: Нема
Це проста гра, але непогана